Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، شهرستان تبریز برخلاف سال‌های گذشته طی سه سال اخیر یکی از شهرهایی است که در آزمون‌های سراسری سهمیه‌های خوبی در میان رتبه‌های برتر و تک رقمی به خود اختصاص داده است و دانش آموزان این شهر در آزمون سالجاری نیز در رشته های علوم تجربی رتبه های دوم، چهارم و پنجم و در علوم انسانی رتبه سوم را به دست آوردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق اعلام آموزش و پرورش آذربایجان‌شرقی دانش آموزان این استان در طول برگزاری آزمون های سراسری در رشته علوم تجربی مقام اول رتبه‌های تک رقمی را به خود اختصاص داده است و طی ۵ سال اخیر نیز جزو استان‌هایی است که همواره در رده‌های اول تا پنجم این رده‌بندی در رشته های مختلف قرار داشته است.

دارنده رتبه سوم گروه آزمایشی علوم انسانی در آزمون سراسری امسال با بیان اینکه در هیچ کلاس آماده‌سازی برای کنکور شرکت نکرده است، گفت: در طول یک سال گذشته فقط کتاب های درسی مدرسه را مطالعه کرده و در کلاس های اضافی و تقویتی نیز نام نویسی نکرده و حضور نداشتم.

امین ایمان پور اظهار داشت: روزانه بیش از ۷ ساعت درس می‌خواندم و همه تلاش خود را برای به دست آوردن یک نتیجه خوب گذاشتم و حتی در روزهای تعطیل زمان مطالعه من به بیش از ۱۰ ساعت نیز می رسید.

وی ادامه داد: به هیچ‌وجه از کلاس‌های خصوصی و کنکور استفاده نکردم و اعتقادی هم به این کلاس‌ها ندارم.  

ایمان پور با قدردانی از زحمات والدین خود، گفت: تمرکز کافی به دروس، فضای آرام در خانه و مدرسه عامل اصلی موفقیت و کسب رتبه بهتر است.  
نفر چهارم گروه آزمایشی علوم تجربی نیز با بیان اینکه فقط تمرکز خود را معطوف به کتاب های درسی کرده است، اظهار داشت: از کلاس های خصوصی استفاده نکردم و با تلاش و کمک معلمان این نتیجه را کسب کرده‌ام.  

رسا ظفری اضافه کرد: در زمان مدرسه به صورت مداوم روزانه ۷ساعت درس مفید می‌خواندم.

وی ادامه داد: به کنکوری‌های سال آینده توصیه می‌کنم تا دروس کنکور را به خوبی مطالعه کرده و در کنار آن از تفریحات مفید و به اندازه نیز غافل نشوند.  
صاحب مقام پنجم گروه آزمایشی علوم تجربی نیز  استفاده نکردن از کلاس های خصوصی و تقویتی را یکی از عوامل مهم موفقیت خود دانست و افزود: شاید اگر به این کلاس ها می رفتم از کتاب های درسی غافل شده و هم هزینه اضافی برایم تحمیل می شد و هم احتمال موفقیتم کاهش می یافت.

محمدرضا ارشدی صوفیانی میزان مطالعه روزانه خود را روزانه ۱۱ ساعت اعلام و اضافه کرد: این میزان مطالعه مفید داشتم اما در کنار آن مطالعات جنبی نیز داشتم چون هدفم کسب  رتبه تک رقمی آزمون بود که خدا را شکر به آن رسیدم.  

وی افزود: از کلاس‌های کنکوری استفاده نکرده ام  و از پدر و مادر و معلمانم تشکر ویژه دارم که من را یاری و کمک کردند تا بتوانم به این رتبه دست یابم.  

۳۰۷۷/۳۰۳۸

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر تحریم ظریف آموزش و پرورش پدر و مادر دانش آموزان کنکور والدین قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر تحریم ظریف امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۸۵۳۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش علوم پزشکی از کلاس درس تا عرصه

  به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ ­حوریه محمدی در برنامه زنده سلام خبرنگار افزود: امروز به مناسبت روز استاد و گرامیداشت مقام شامخ اساتید و تجلیل از اساتید نمونه دانشگاه‌های علوم پزشکی مراسم برگزار می‌شود، و علاوه بر هفدهمین جشنواره شهید مطهری، جشنواره بیست و پنجمین همایش آموزش پزشکی و ششمین جشنواره ایده‌های نوآورانه دانشجویی­ در روزهای­ دوازدهم و سیزدهم اردیبهشت در سالن همایش‌های رازی برگزار می‌شود. وی ادامه داد:­ تقدیر از اساتید نمونه براساس شاخص‌های­ ارزیابی و فرایند‌های دانش‌پژوهی­ به همت اساتید و مدیران حوزه آموزش طرح‌های خلاق و نوآورانه در زمینه آموزش اجرا می‌شود که اینها وارد یک مرحله دانشگاهی را می‌گذرانند، داوری می‌شوند و به دبیرخانه کشوری می‌آیند. محمدی اظهار کرد: داوری در حوزه های­مدیریت کلاس و بحث یاددهی، یادگیری الکترونیک، محصولات آموزشی، برنامه‌ریزی درسی­ و مدیریت آموزشیدر شش مرحله داوری در دبیرخانه­ به صورت حضوری و بعضی از مراحل به صورت مجازی با حضور خبرگان و­ اساتید صاحب‌نظر­ انجام می‌شود. دبیر هفدهمین دوره جشنواره کشوری شهید مطهری افزود:­امسال ۱۹۶ فرایند از دانشگاه علوم پزشکی سراسر کشور به دبیرخانه ارسال شد که بعد از داوری‌هایی که انجام شد از ۲۰ فرایند امروز تقدیر می‌شود. محمدی گفت: فرایند‌های دانش‌پژوهی فرایند‌هایی هستند که براساس اصول علمی و مبتنی بر شواهد علمی در دانشگاه‌ها اجرا می‌شوند که هم ارتقاء کیفیت آموزش را داشته باشیم، افزایش بهره‌وری را داشته باشیم و ایجاد انگیزه کند. وی ادامه داد: امسال تلاش کردیم­ داوری‌ها را کیفی‌تر کنیم­ ­و­ ­معیارهایمان را عملیاتی‌تر در نظر بگیریم و می‌خواهیم که واقعاً این فرایند‌هایی که اجرا شده تداوم داشته باشد در دانشگاه‌ها که بتوانیم ارتقاء کیفیت آموزش را داشته باشیم. محمدی بیان کرد: امسال به مناسبت بیست و پنجمین همایش ۲۵ سوال کلیدی­ در مراسم افتتاحیه به اعضای حاضر در صحنه و مسئولان فرهنگ‌های تخصصی‌مان مطرح می‌شود تا عصر پاسخ‌های عملیاتی و کاربردی دریافت شود. وی افزود: در کنار این رویداد‌ها رویداد دانشجویی را هم داریم، ­ دانشجویان­ یک رویداد جانبی دو روزه را دارند که خودشان مدیریت می‌کنند و کارگاه و سمپوزیوم‌ها و نشست‌ها و ایده‌هایی که دارند می‌آورند و این رابطه دو طرفه شکل می‌گیرد که هم دانشجویان مشکلات و مسائلی که ممکن است اساتید با آنها در ارتباط باشند و درک کنند و هم اساتید ببینند که دانشجویان چه نیاز‌هایی دارند.

دیگر خبرها

  • تجلیل از استاد برتر دانشگاه شیراز
  • معرفی نفرات برتر کشتی شیرکوه
  • از کلاس‌هایی که معلم نداشت تا رتبه بندی‌هایی که شاکی داشت
  • آموزش علوم پزشکی از کلاس درس تا عرصه
  • ابتذال در سینما برآیند تقاضا است/ از کیهان بچه‌ها شروع کردم
  • معرفی نفرات برتر جشنواره کیش بهشت خانواده
  • ماز مارکت؛ بهترین سایت برای خرید کتاب کمک درسی
  • درخشش دانشگاه بیرجند در نظام رتبه بندی جهانی اشپرینگر نیچر
  • جانمایی نامناسب مدارس در گرگان مشکل ساز شده است
  • ماجرای جنجالی اهانت به امام خمینی (ره) در کتاب درسی هند؟